ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι σχέση είχε με την Καρολάιν και τον Αναγνωστόπουλο - Πώς γνωρίζονταν

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ποια ήταν η σχέση που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την Καρολάιν και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να γνώριζε τόσο την Καρολάιν Κράουτς όσο και τον σύζυγό της και μετέπειτα δολοφόνο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Συγκεκριμένα, χωρίς να υπάρχει κάτι το μεμπτό, αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ότι το πατρικό σπίτι του Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο είναι σε απόσταση 200-300 μέτρων από αυτό της Καρολάιν, την οποία και γνώριζε από παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή, όταν η Καρολάιν γνωρίστηκε με τον μέλλοντα σύζυγό της έκαναν παρέα και οι τρεις και είχαν και κοινή αγάπη για τις καταδύσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν μαρτυρίες ότι είχαν βουτήξει μαζί και οι τρεις καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν εκπαιδευτής καταδύσεων, ενώ η Καρολάιν είχε πάρει και διπλώματα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εντοπίστηκαν δύο προφίλ που χρησιμοποιούσε σε ακατάλληλες ιστοσελίδες

Υπενθυμίζεται ότι χθες είχαμε εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε τα δύο προφίλ που είχε ο παρουσιαστής σε πορνογραφικά sites, προκειμένου να ανεβάζει τα ροζ βίντεο με τις προσωπικές στιγμές που είχε με τις πρώην συντρόφους του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», οι Αρχές, έχουν ζητήσει από τις δύο σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου τις οποίες χρησιμοποιούσε ο παρουσιαστής, να δουν τα ηλεκτρονικά του ίχνη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν συνέχιζε να ανεβάζει βίντεο και μετά το 2019, που όπως υποστηρίζει ο ίδιος, είχε σταματήσει να το κάνει, μετά την πρώτη μήνυση που δέχτηκε από την πρώτη καταγγέλλουσα.

Αν αποδειχθεί το αντίθετο τότε θα αλλάξουν τα δεδομένα, ενώ από τα ίδια ηλεκτρονικά ίχνη θα φανεί και αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έβγαζε χρήματα από αυτή του δράση, κάτι που επίσης ο ίδιος έχει αρνηθεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νόβακ Τζόκοβιτς: Βαριές κουβέντες από Σερβία και Αυστραλία μετά το θρίλερ για την απέλασή του

Προκλητικός Βασιλακόπουλος: Είναι υποχρεωτικότητα αυτή; Να παρακρατούνται τα 100 ευρώ από τη σύνταξη

Τραγωδία στην Ημαθία: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο – Σμπαράλια το αυτοκίνητο