ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Α.Τ. Ομόνοιας: Η κατάθεση που έκαψε τους δύο αστυνομικούς

Α.Τ. Ομόνοιας: Η κατάθεση που έκαψε τους δύο αστυνομικούς
eurokinissi

Στη σύλληψη δύο αστυνομικών που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. προχώρησαν οι άντρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών  Υποθέσεων, ύστερα από την καταγγελία 19χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κλήθηκαν χθες Πέμπτη για κατάθεση στα γραφεία των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν στοιχεία για την υπόθεση, βάσει των οποίων τελικά οι αστυνομικοί συνελήφθησαν.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι υπήρξε κατάθεση που «καίει» τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος της Ομόνοιας φέρεται να ανέφερε ότι τους είδε να μπαίνουν μαζί με την κοπέλα στο Τμήμα.

Η 19χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε μέσα στα αποδυτήρια που βρίσκονται στο ισόγειο του Αστυνομικού Τμήματος. Από την πλευρά του ένας από τους αστυνομικούς φέρεται να υποστηρίζει ότι έκλεισε ραντεβού με την 19χρονη και συνευρέθηκαν ερωτικά, με τη συναίνεσή της, όχι στο Α.Τ. αλλά μέσα σε αυτοκίνητο.

Σε δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωσε: «Έχω δώσει εντολή στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας να διερευνήσει άμεσα την καταγγελία 19χρονης γυναίκας. Αναμένω την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εάν επαληθευτούν οι καταγγελίες, θα εκκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες. Ο νόμος είναι νόμος. Και ισχύει για όλους».

Διαβάστε ακόμα