ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη με λεία 247.000 ευρώ στη Θέρμη

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη με λεία 247.000 ευρώ στη Θέρμη

Θεσσαλονίκη: Καρέ - καρέ ο τρόπος με τον οποίο οι τέσσερις διαρρήκτες κατάφεραν να εισβάλουν σε σπίτι στη Θέρμη και να αρπάξουν 247.000 ευρώ.

Στην εξιχνίαση διάρρηξης με λεία 247.000 που σημειώθηκε σε σπίτι στη Θέρμη Θεσσαλονίκης το 2020, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Παράλληλα βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει τον τρόπο που οι διαρρήκτες άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Από το βιντεοληπτικό διακρίνονται τέσσερις δράστες οι οποίοι εισέβαλαν στην αυλή της μονοκατοικίας, και να έτρεξαν προς την πόρτα την οποία κατάφεραν να σπάσουν.

Έπειτα κατευθύνθηκαν προς την κρεβατοκάμαρα όπου γνώριζαν ότι βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο. Αφού πρώτα άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο, πήραν τα 247.000 ευρώ που ήταν μέσα σε αυτό και έγιναν «καπνός»

Σημειώνεται ότι από τους συνολικά 4 δράστες, που φαίνονται στο βίντεο, έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έχουν ταυτοποιηθεί δύο άνδρες, ηλικίας 36 (προσωρινά κρατούμενος σε Κέντρο Κράτησης) και 35 ετών, ο πρώτος γεννημένος στη Ρωσία και ο δεύτερος στη Γεωργία, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

Οι 4 διαρρήκτες μετά την είσοδό τους στο σπίτι πήγαν κατευθείαν στην Αφού άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο πήραν τα 247.000 ευρώ που ήταν μέσα σε αυτό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σχετικές ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 28χρονου για ληστεία σε ψιλικατζίδικο - Επιχείρησε να ληστέψει και ξενοδοχείο

Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί σε φαρμακείο στις Συκιές

Θεσσαλονίκη: Ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού σε mini market – Πάνω από 9.500 ευρώ η λεία