«ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ» ΜΙΑ 25ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ «ΤΙΣ ΕΠΙΑΝΕ ΦΙΛΕ» - 4 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Οι αδίστακτοι σωματέμποροι εξέδιδαν τις ανήλικες και τις πλήρωναν με... ναρκωτικά και τατουάζ

Οι αδίστακτοι σωματέμποροι εξέδιδαν τις ανήλικες και τις πλήρωναν με... ναρκωτικά και τατουάζ

Όλο και πιο σοκαριστική γίνεται η νέα υπόθεση με την σωματεμπορία και εξώθηση στην πορνεία επτά ανήλικων κοριτσιών, στην Αθήνα, όσο προκύπτουν και νέα στοιχεία.

Μια 25χρονη φαίνεται ότι είχε τον «τρόπο» να γνωρίζει μαθήτριες, από 14 ετών και πάνω, και να τις πείθει να εκπίπτουν στην πορνεία, σε ξενοδοχεία της Αθήνας. Η πληρωμή, την οποία συνήθως τη μοιράζονταν, δεν γινόταν πάντα σε χρήματα, αλλά και σε είδος - ενδεικτικό του τρόπου εκμετάλλευσης αλλά και πλύσης εγκεφάλου που υπέστησαν τα ανήλικά θύματα.

Η 25χρονη από το καλοκαίρι του 2023 στρατολόγησε τα επτά ανήλικα κορίτσια αφού προηγουμένως είχε αναπτύξει φιλική σχέση μαζί τους, διευκολύνοντας στην πραγματοποίηση συναντήσεων με πελάτες, με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευση τους σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας.

Συνήθως, η 25χρονη «χρέωνε» την εκπόρνευση των μαθητριών από 200-400 ευρώ και συνήθως τους έπαιρνε τα μισά χρήματα. Τις πλήρωνε όμως και με άλλους τρόπους: Την παροχή ναρκωτικών αλλά και τατουάζ!

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε σε συντονισμένη επιχείρηση εξάρθρωσε το κύκλωμα, δύο ανδρών και δύο νεαρών γυναικών (25χρονη, 25χρονος, 54χρονος και 21χρονη) που κατηγορούνται πια για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κανόνιζαν «ραντεβού» με επτά ανήλικες που είχαν προσεγγίσει σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, με άνδρες οι οποίοι πλήρωναν για τη γενετήσια εκμετάλλευσή τους.

Η 25χρονη συνελήφθη επιπρόσθετα και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών βάσει του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της. Ο 25χρονος και 54χρονος υποστήριζαν τη μεταφορά και παράδοση των κοριτσιών στα ξενοδοχεία με τη χρήση των οχημάτων τους.

Η 21χρονη προήγαγε στη γενετήσια εκμετάλλευση μίας εκ των ανήλικων κοριτσιών, έχοντας λάβει μέρος των χρημάτων.

Αναζητούνται επίσης άλλα δύο άτομα, τα οποία ήταν «πελάτες».

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε το διήμερο 17 έως 18 Μαρτίου σε Βύρωνα, Αιγάλεω και πλατείες Αττικής και Ομονοίας. Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια και μικοποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σχετικές ειδήσεις