ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Οι διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς της 27χρονης

Οι διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς της 27χρονης

Τι ζητούσαν οι απαγωγείς από τους συγγενείς της κοπέλας

Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Το χρονικό της απαγωγής της ανιψιάς τουιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης

Οι δραματικές διαπραγματεύσεις της οικογένειας της 27χρονης με τους απαγωγείς, οι οποίοι την κράτησαν όμηρο δέκα ολόκληρες ημέρες έγιναν με δύο ιδιόχειρα σημειώματα της κοπέλας ως «απόδειξη ζωής» και τρία τηλεφωνήματα. Πάντα ο ίδιος απαγωγέας μιλούσε σε άπταιστα Ελληνικά με τον πατέρα, χρησιμοποιώντας καρτοκινητό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη συνομιλία των απαγωγέων με τον πατέρα ήταν:

ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ : «Θέλουμε 10 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσουμε ελεύθερη την κόρη σου. Μην πας στην αστυνομία.»
ΠΑΤΕΡΑΣ 27ΧΡΟΝΗΣ : «Δεν έχω τόσα πολλά χρήματα.»
ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ : «Τότε, ξέχασε τα όλα...»

Λίγες ημέρες αργότερα ο ίδιος δράστης τηλεφώνησε και πάλι στον πατέρα:

ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ : «Πόσα χρήματα βρήκες ;»
ΠΑΤΕΡΑΣ 27ΧΡΟΝΗΣ : «Μάζεψα περίπου 80.000 ευρώ.»
ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ : «Πήγαινε στον θείο...»

Τελικά η διαπραγμάτευση που γινόταν πάντα υπό τις οδηγίες ειδικού διαπραγματευτή της αστυνομίας έκλεισε στο ποσό των 82.500 ευρώ. Οι απαγωγείς τηλεφώνησαν στον πατέρα και του είπαν που να αφήσει τον σάκο με τα λύτρα.

Ψάχνουν τον πληροφοριοδότη της συμμορίας

Οι έρευνες των αστυνομικών για την ανακάλυψη του κρησφύγετου των απαγωγέων έχουν επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Λούτσας, ενώ τα ιδιόχειρα σημειώματα της 27χρονης φοιτήτριας εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τον εντοπισμό τυχόν αποτυπωμάτων και DNA των απαγωγέων. Στο «μικροσκόπιο» της Ασφάλειας έχει μπει το περιβάλλον της κοπέλας, αφού οι αστυνομικοί ψάχνουν εκεί το άτομο που έπαιξε το ρόλο του πληροφοριοδότη στη συμμορία των απαγωγέων. Ποιός είναι δηλαδή αυτός που γνώριζε ότι είναι η ανιψιά του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης Γιάννη Καϋμενάκη. Το άτομο αυτό είτε είναι μέλος της συμμορίας, είτε κάποιος από τους απαγωγείς τον «ψάρεψε» και χωρίς να καταλάβει ότι σχεδιάζεται απαγωγή, μίλησε για τη συγγενική σχέση της κοπέλας με τον εφοπλιστή.

Σχετικές ειδήσεις