ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

Χειροπέδες σε δύο άνδρες πέρασαν οι αστυνομικοί στα Χανιά

Συγκεκριμένα, χθες Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 συνελήφθη ένας 32χρονος κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και ένας 67χρονος, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Μετά από έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος, βρέθηκαν κυνηγετικό όπλο, εννέα φυσίγγια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Το συγκεκριμένο όπλο είχε παραχωρηθεί από τον 67χρονο, στον 32χρονο. Σε έρευνα που έγινε στην κοινή οικία του 32χρονου και του 67χρονου, οι αστυνομικοί εντόπισαν εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη βάρους 1.310 γραμμάριων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Στη συνέχεια, σε σπίτι προσώπου του 32χρονου βρέθηκε συνολική ποσότητα κάνναβης 4 κιλών και 380 γραμμαρίων, τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ακόμη 30 γραμμάρια κάνναβη,δέκα φυσίγγια πολεμικού όπλου και δυο μαχαίρια.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Σχετικές ειδήσεις