ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ! Για πρώτη φορά βίντεο με Έλληνα να ασελγεί σε παιδιά!

Σοκ! Για πρώτη φορά βίντεο με Έλληνα να ασελγεί σε παιδιά!

Όταν οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος συνέλαβαν τον 24χρονο άνεργο από τη Θεσσαλονίκη και ανακάλυψαν στο σπίτι του βίντεο που έχει καταγράψει ο ίδιος να ασελγεί σε δύο ανήλικα, ένα αγοράκι ηλικίας δέκα ετών και ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών, πάγωσαν.

Όπως λένε, είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται Έλληνας να «πρωταγωνιστεί» σε υλικό παιδικής πορνογραφίας, αφού μέχρι τώρα είχαν συλληφθεί παιδόφιλοι μόνο για διακίνηση μέσω διαδικτύου.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως από την έρευνα της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος προκαλούν σοκ και ανατριχίλα.

Όπως διαπιστώθηκε ο 24χρονος, ο οποίος έχει σπουδάσει πληροφορική, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι γονείς των θυμάτων αφού είναι γείτονες του, πήγε τα δύο παιδιά στο σπίτι του και εκεί ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του, ενώ κατέγραψε και σε βίντεο την ασέλγεια!

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 24χρονος ασέλγησε στο αγοράκι πριν από δύο χρόνια, όταν δηλαδή ήταν οκτώ ετών και στο κοριτσάκι πριν από ένα χρόνο, σε ηλικία τριών ετών!

Εάν μάλιστα οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν είχαν εντοπίσει τον παιδόφιλο στο πλαίσιο της επιχείρησης σε όλο τον κόσμο με την κωδική ονομασία "HYDRA" δεν θα είχε αποκαλυφθεί ποτέ ότι ο 24χρονος ασέλγησε σε δύο ανήλικα, αφού τα παιδιά δεν είχαν καταγγείλει ποτέ τις επιθέσεις.

Ο παιδόφιλος αναγνωρίστηκε μέσω του βίντεο από τους γονείς των παιδιών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι ίσως είναι συγγενής του!

Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν τα περίπου 2.500 αρχεία παιδικής πορνογραφίας (τα παιδιά είναι ηλικίας από 4 έως 15 ετών) που βρέθηκαν στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να έχει ασελγήσει σε βάρος και άλλων παιδιών στη χώρα μας.

Ο παιδόφιλος ομολόγησε ότι ασέλγησε σε δύο ανήλικα και διακινούσε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, στην προσπάθεια του μάλιστα να δικαιολογήσει τη φρίκη, είπε στους αστυνομικούς ότι είναι άρρωστος και χρειάζεται γιατρό...

Σχετικές ειδήσεις