ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Nέα στοιχεία από το βίντεο που παραδόθηκε στην Αστυνομία

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Nέα στοιχεία από το βίντεο που παραδόθηκε στην Αστυνομία

Οπτικοακουστικό υλικό παραδόθηκε από τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη στην Αστυνομία, το οποίο αναλύθηκε από τα εγκληματολογικά της εργαστήρια.

Το εν λόγω βίντεο, παρουσιάζει μεταξύ άλλων κάποιες από τις «πλάκες» που έκαναν οι συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη στον άτυχο 20χρονο φοιτητή.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα Δευτέρα 23/03 η εφημερίδα "Espresso", στο βίντεο «εμφανίζεται σε δωμάτιο της Γαλακτοκομικής Σχολής, ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης με τρεις ακόμα συμφοιτητές του, που τον πιάνουν από τα χέρια και τα πόδια και τον πετούν στο κρεβάτι, χωρίς ωστόσο εκείνος να δυσανασχετεί.

Στη συνεχεια του υλικού αστειεύονται μεταξύ τους όλοι μαζί, αγκαλιάζονται γελάνε δυνατά».

Στο βίντεο –το οποίο φέρεται να καταγράφει με το κινητό τηλέφωνό της μια φίλη της παρέας από τη σχολή- οι σπουδαστές φαίνεται να παίζουν παιχνίδια που θυμίζουν μακριά γαϊδούρα και να αστειεύονται μεταξύ τους, με την ενεργό συμμετοχή του Βαγγέλη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύντομα αναμένεται να έχουν ταυτοποιηθεί όλα τα άτομα που εμφανίζονται μαζί με τον Βαγγέλη στο δωμάτιο καθώς και η «οπερατέρ» ενώ τα αποτελέσματα της ανάλυσης του βίντεο θα σταλούν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, όπως τονίζει η "Espresso", αρκετοί φοιτητές αποφάσισαν να φύγουν από τη Σχολή, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά τα πρόσφατα επεισόδια από αγανακτισμένους πολίτες.

Πολλοί φοιτητές εθεάθησαν να φεύγουν από τα κτήρια κρατώντας βαλίτσες και σάκους με τα πράγματά τους ενώ όσοι παραμένουν εκεί, προτιμούν να μένουν κλεισμένοι στον χώρο της σχολής έως ότου κοπάσει η «μπόρα».

Σχετικές ειδήσεις