ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρίκαλα: Δύο συλλήψεις για κλοπή και ναρκωτικά

Τρίκαλα: Δύο συλλήψεις για κλοπή και ναρκωτικά

Δύο Έλληνες, ένας άντρας και μία γυναίκα, συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου (18/4/2015) στα Τρίκαλα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για έναν 33χρονο και μία 26χρονη.

Ειδικότερα, τα δύο άτομα αφαίρεσαν το απόγευμα του Σαββάτου (18/4) αφαίρεσαν από το σπίτι μιας 39χρονης Ρουμάνας ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων εντόπισαν λίγο αργότερα και συνέλαβαν τους δύο δράστες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν πορτοφόλι με τα προσωπικά έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο, καθώς και 24 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχαν χωρίς ιατρική συνταγή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Σχετικές ειδήσεις