ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τον πρόλαβαν στο... τσακ πριν αυτοκτονήσει

Τον πρόλαβαν στο... τσακ πριν αυτοκτονήσει

Τη στιγμή που κατανάλωνε μεγάλη ποσότητα χαπιών με σκοπό να αυτοκτονήσει, πρόλαβε η Αστυνομία 39χρονο άνδρα, αποτρέποντάς τον από το να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη του 39χρονου, όταν μια υπήκοος Σερβίας ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι άνδρας με τον οποίο μιλούσε μέσω κινητού τηλεφώνου, της εξέφρασε την επιθυμία να αυτοκτονήσει.

Μετά από ενδελεχή έρευνα των ψηφιακών αρχείων και δεδομένων του χρήστη και σε συνεργασία με τους αρμόδιους παρόχους τηλεπικοινωνιών, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 39χρονο και βρήκαν την διεύθυνσή του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος που εντόπισαν τον άνδρα την ώρα που κατανάλωνε μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αλλά και η κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη.

Παράλληλα, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκαν ότι χρήστης σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την πρόθεση να αυτοκτονήσει και μετά από τη σχετική έρευνα, κατάφεραν να εντοπίσουν μια 13χρονη κοπέλα και να την σταματήσουν.

Σχετικές ειδήσεις