ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πώς το «ελληνικό CSI» αποκάλυψε τη φρικτή δολοφονία της 4χρονης Άννυ

Πώς το «ελληνικό CSI» αποκάλυψε τη φρικτή δολοφονία της 4χρονης Άννυ

Η υπόθεση - σοκ με τον πατέρα, που δολοφόνησε την 4χρονη κόρη του και εξαφάνιζε επί τρεις ημέρες τα ίχνη της είναι πρωτοφανής στα αστυνομικά χρονικά όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ-ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ - ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΝΥ

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας εξιχνίασαν την φρικιαστική δολοφονία του παιδιού αξιοποιώντας τη μαρτυρία του φίλου του παιδοκτόνου, αλλά και με τη βοήθεια του «ελληνικού CSI».

Οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων αφού ερεύνησαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους στο διαμέρισμα - κολαστήριο της Μιχαήλ Βόδα, χρησιμοποιώντας χημικά υγρά και ειδικό φωτισμό ανίχνευσαν κηλίδες αίματος του 4χρονου κοριτσιού σε διάφορα σημεία, όπου ο παιδοκτόνος προσπάθησε να σβήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκθεση του «ελληνικού CSI» αναφέρει:

Κηλίδες αίματος του 4χρονου κοριτσιού εντοπίζονται στο πάπλωμα της κούνιας του, στο σεντόνι του, στον αριστερό τοίχο αριστερά του χολ, σε τοίχο κολόνας μπροστά από χολ και υπνοδωμάτιο, στον τοίχο στον χώρο του χολ, στο χαλάκι του χολ, στο πάτωμα του καθιστικού, στο χαλάκι του καναπέ και στο χαλάκι ενός μαξιλαριού.

Κηλίδες αίματος της 4χρονης έχουν εντοπιστεί ακόμη στο δάπεδο της κουζίνας και στον νεροχύτη. Σύμφωνα με την αστυνομία κηλίδες αίματος του παιδοκτόνου βρέθηκαν στη λάμα μαχαιριού που βρέθηκε στην κουζίνα, αλλά και στο σεντόνι της 4χρονης κόρης του.

Ο παιδοκτόνος κρατείται στις φυλακές Κέρκυρας, στον ίδιο χώρο, όπου είχε μεταφερθεί το 1994 ο Μανώλης Δουρής, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τον βιασμό και τη δολοφονία του εξάχρονου γιου και δύο χρόνια αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή του στις φυλακές της Τρίπολης.

Προκλητικός και αμετανόητος ο 27χρονος προσπαθεί τώρα να ρίξει το βάρος της αποτρόπαιας δολοφονίας στον φίλο του, ο οποίος αποκάλυψε την φρίκη στην αστυνομία, λέγοντας στους σωφρονιστικούς, ότι εκείνος σκότωσε την Άννυ.

Σχετικές ειδήσεις