ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καταδίωξη με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και πυροβολισμούς τα ξημερώματα στο Γουδή

Καταδίωξη με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και πυροβολισμούς τα ξημερώματα στο Γουδή

Μοιάζει να έχει βγει από σενάριο αστυνομικής ταινίας, το σκηνικό που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/10) σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις πέντε και μισή τα ξημερώματα όταν τρεις Ρομά έκλεψαν ένα αυτοκίνητο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Την κλοπή αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ο οποίος μπήκε αμέσως στο δεύτερο αυτοκίνητό του κι άρχισε να τους κυνηγάει.

Οι δράστες αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα έφτασαν μέχρι τη Βασιλίσσης Σοφίας και στο ύψος του πύργου Αθηνών όπου βρισκόταν σταθμευμένο ένα περιπολικό.

Μόλις οι αστυνομικοί είδαν το αυτοκίνητο με τους τρεις άνδρες να περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να παραβιάζει έναν κόκκινο σηματοδότη, άρχισαν να το καταδιώκουν.

Η καταδίωξη έφτασε μέχρι το Γουδή, κοντά στο νοσοκομείο Παίδων, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του κλεμμένου αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω σε άλλο όχημα.

Οι δράστες βγήκαν από το αυτοκίνητο κι άρχισαν να πυροβολούν προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν στους πυροβολισμούς.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν δύο από τους δράστες ενώ το τρίτος διέφυγε και αναζητείται.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι εμπλέκονται σε κλοπές, κρατούνται στη ΓΑΔΑ.

Σχετικές ειδήσεις