ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απίστευτος τύπος έκλεψε και μετά έκαψε συθέμελα το σπίτι της πεθεράς του

Απίστευτος τύπος έκλεψε και μετά έκαψε συθέμελα το σπίτι της πεθεράς του

Ένας 35χρονος συνελήφθη γιατί όπως παραδέχθηκε, έκλεψε και μάλιστα δύο φορές το σπίτι της πεθεράς του και μετά του έβαλε φωτιά.

Η απίστευτη αυτή ιστορία συνέβη στην Αργαλαστή Πηλίου. Ο συλληφθείς μπήκε στο σπίτι της πεθεράς του, έκλεψε χρήματα και κοσμήματα και μετά -προφανώς για να καλύψει τα ίχνη του- έβαλε φωτιά, η οποία και κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο ίδιος άνδρας είχε μπει το περασμένο Σαββατοκύριακο και πάλι στο σπίτι, απ' όπου είχε αφαιρέσει χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-volos.gr, ο 35χρονος που είναι άνεργος, έκλεψε συνολικά 2.600 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ ενώ η πεθερά του έλειπε σε ταξίδι.

Μάλιστα, είχε φροντίσει κατά την πρώτη ληστεία να σπάσει ένα τζάμι του σπιτιού, ώστε να φανεί σαν διάρρηξη ενώ μετά τη δεύτερη ληστεία, φοβούμενος ότι είχε αφήσει στοιχεία πίσω του, έβαλε φωτιά στο σπίτι και το έκαψε ολοσχερώς.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του, από τον τραπεζικό του λογαρισμό, στον οποίο ο δράστης είχε καταθέσει τα 2.600 ευρώ που έκλεψε.

Σχετικές ειδήσεις