ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καλλιθέα: Το πτώμα στον καταψύκτη, τα 230.000 ευρώ και η… άφαντη σύζυγος

Καλλιθέα: Το πτώμα στον καταψύκτη, τα 230.000 ευρώ και η… άφαντη σύζυγος

Το κουβάρι της υπόθεσης, με το πτώμα που βρέθηκε σε καταψύκτη διαμερίσματος στην περιοχή της Καλλιθέας, προσπαθούν να ξετυλίξουν οι Αρχές.


Η σορός που βρέθηκε στον καταψύκτη, ανήκει σε έναν 63χρονο ναυτικό, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι υποψίες στρέφονται προς τη 45χρονη Βουλγάρα, πρώην σύζυγο του θύματος.

Για τον εντοπισμό της 45χρονης, οι ελληνικές Αρχές συνεργάζονται τόσο με τις αντίστοιχες βουλγαρικές όσο και με την Interpol.

Ο 63χρονος και η 45χρονη γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία το 2003 και αποφάσισαν να παντρευτούν και να ζήσουν στην Ελλάδα. Ο γάμος τους ωστόσο δεν κράτησε πολύ, το ζευγάρι χώρισε και αποφάσισε να μείνει σε διαφορετικά σπίτια. Η Βουλγάρα με το παιδί έμεναν στο διαμέρισμα που βρέθηκε η σορός του 63χρονου, ενώ ο ναυτικός έμενε σε άλλο, ιδιόκτητο σπίτι, στην ίδια γειτονιά.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η 45χρονη Βουλγάρα έφυγε για τη χώρα της στις 7 Ιανουαρίου 2015.

Λίγες ημέρες αργότερα, φίλοι του 63χρονου ναυτικού πήγαν στην αστυνομία και δήλωσαν την εξαφάνισή του, καθώς δεν μπορούσαν να τον βρουν.

Η Βουλγάρα, εδώ και περίπου ένα χρόνο δεν πλήρωνε ενοίκια και κοινόχρηστα για το σπίτι στην Καλλιθέα, με αποτέλεσμα να κινηθούν οι διαδικασίες με το δικαστικό επιμελητή και ανακαλυφθεί το πτώμα του 63χρονου.

Ο ναυτικός βρέθηκε σε εμβρυακή στάση, δεμένος χειροπόδαρα και με μονωτική ταινία στο στόμα, ενώ μέσα στον καταψύκτη εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος.

Τα 230.000 ευρώ που... έκαναν φτερά

Κατά το φιλικό του περιβάλλον, ο 63χρονος ναυτικός που βρέθηκε νεκρός ήταν ιδιαίτερα ευκατάστατος. Ο άτυχος άνδρας ήταν ιδιοκτήτης μιας πενταώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αριστοτέλους στην Καλλιθέα εξ αδιαιρέτου, ενώ είχε στην κατοχή του κι άλλα ακίνητα.

Ο πατέρας του ναυτικού μάλιστα φέρεται να είχε ανοίξει ένα λογαριασμό για τον εγγονό του, ο οποίος περιείχε περίπου 230.000 ευρώ.

Φίλος μάλιστα του ναυτικού, μιλώντας στην Espresso, ανέφερε ότι όταν ο 63χρονος εξαφανίστηκε, ο αδελφός του τους είχε πει ότι τα λεφτά αυτά είχαν... κάνει φτερά!

Σχετικές ειδήσεις