ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκαριστική εξέλιξη με το πτώμα στην Καλλιθέα - Τον έβαλαν ζωντανό μέσα στον καταψύκτη;

Σοκαριστική εξέλιξη με το πτώμα στην Καλλιθέα - Τον έβαλαν ζωντανό μέσα στον καταψύκτη;

Φως στα αίτια του εγκλήματος στην Καλλιθέαμε θύμα τον ναυτικό Βασίλη Κοκκίνη, που βρέθηκε σε κατάσταση σήψης μέσα σε καταψύκτη στο σπίτι του, επιχειρεί να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η πρώτη φάση ερευνών από την ιατροδικαστή Σουλτάνα Μαριανού, έχει ολοκληρωθεί. Με βάση, λοιπόν, τα αποτελέσματα αυτής οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής καταλήγουν πως το έγκλημα σε βάρος του 63χρονου διεπράχθη από δύο άτομα. Να θυμίσουμε ότι για το έγκλημα είναι καταζητούμενη και η Βουλγάρα σύζυγός του η οποία σύμφωνα με τις αρχές θεωρείται η βασική ύποπτη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση του ναυτικού, η γυναίκα έφυγε για Βουλγαρία μαζί με το ανήλικο παιδί της. Έκτοτε αναζητούνται τα ίχνη της.

Από τι προήλθε ο θάνατος του ναυτικού;

Με βάση το πόρισμα το οποίο επικαλείται σε δημοσίευμά του η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ο άτυχος άντρας πέθανε από ασφυξία καθώς οι δράστες του έκλεισαν το στόμα και τη μύτη με πετσέτα.

Φαίνεται να προηγήθηκε πάλη καθώς εντοπίστηκαν τραύματα στο πρόσωπο και στο πίσω μέρος του ανθρώπου, τα οποία προκλήθηκαν –βάση του πορίσματος - με κάποιο βαρύ αντικείμενο.

«Τον χτύπησαν στο κεφάλι. Τον έριξαν κάτω και τον ακινητοποίησαν. Κατόπιν, του έδεσαν τα χέρια, τα πόδια και τον φίμωσαν. Τον σήκωσαν και τον έβαλαν στην κατάψυξη. Δεν είναι δυνατόν όλα αυτά να τα έκανε μόνη της μία γυναίκα», εκτιμούν αστυνομικοί.

Προκαλεί σοκ το γεγονός ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί και εξεταστεί από τους αρμόδιους φορείς, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 63χρονος ναυτικός να τοποθετήθηκε στον καταψύκτη ενώ ήταν ακόμη ζωντανός!!!

Την τελική απάντηση σε αυτό το ενδεχόμενο αναμένεται να δώσουν περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση ΕΔΩ.

Σχετικές ειδήσεις