ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλεία: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη στο σπίτι της - Την έδεσαν με σεντόνι για να την ληστέψουν

Ηλεία: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη στο σπίτι της - Την έδεσαν με σεντόνι για να την ληστέψουν

Τον τρόμο μέσα στο ίδιο της το σπίτι, έζησε μια 68χρονη γυναίκα από την περιοχή της Λαμπείας, όταν ήλθε αντιμέτωπη με δύο ληστές οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την έδεσαν με σεντόνι, για να κλέψουν χρήματα και ότι άλλο χρήσιμο έβρισκαν στην οικία.

Η γυναίκα, κατάφερε να λυθεί λίγη ώρα αργότερα και ειδοποίησε την Αστυνομία αρκετά σοκαρισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα, βρισκόταν στο σπίτι της, στον οικισμό Αμυγδαλή Λαμπείας, γύρω στις 11 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν άκουσε κάποιους θορύβους μέσα στην οικία της. Οι δύο άγνωστοι δράστες, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είχαν καταφέρει να μπουν στο σπίτι, από ανασφάλιστο παράθυρο και όταν είδαν την 68χρονη, άμεσα την ακινητοποίησαν και την έδεσαν με κάποιο σεντόνι που βρήκαν στο χώρο.

Η γυναίκα, μην μπορώντας να αντιδράσει, δέχθηκε τις φραστικές απειλές των δύο ληστών που της ζητούσαν με επιμονή να τους πει που έχει χρήματα για να τα πάρουν. Πηγές αναφέρουν πως ο ένας από τους δύο ληστές είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φορούσε γάντια ωστόσο ο συνεργός του, δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άγνωστοι, απειλούσαν την 68χρονη πως θα την σκοτώσουν αν δεν τους πει που έχει χρήματα, με αποτέλεσμα η ίδια να αποκαλύψει το μέρος που έκρυβε τις οικονομίες της. Η άτυχη γυναίκα, αναγκάστηκε να πει που βρίσκονταν τα χρήματα που ζητούσαν οι δύο δράστες κι έτσι αυτοί κατάφεραν να αρπάξουν το ποσό των 1.500 ευρώ. Λίγα λεπτά αργότερα και αφού ο ένας από τους δύο άγνωστους κράτησε ακινητοποιημένη την 68χρονη και ο άλλος έψαξε σε άλλα σημεία του σπιτιού, μήπως έβρισκε κάτι χρήσιμο, οι δύο δράστες αποχώρησαν αφήνοντας την άτυχη γυναίκα δεμένη και ακινητοποιημένη.

Η 68χρονη κατάφερε να λυθεί από τα δεσμά μόνη της λίγη ώρα αργότερα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Πηγή: patrisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις