ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρόμος με ένοπλους στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών

Τρόμος με ένοπλους στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πέντε κουκουλοφόρων δραστών ένοπλης ληστείας.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής (22/05) σε πρατήριο υγρών καυσίμων, το οποίο βρίσκεται στο 103 χλμ. της Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών.

Ξαφνικά, ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, με πέντε άγνωστους που φορούσαν κουκούλες, μπήκε στο χώρο του βενζινάδικου. Οι τέσσερις από αυτούς, βγήκαν από το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του πρατηρίου όπου βρίσκονταν δύο υπάλληλοι.

Ο ένας εκ των υπαλλήλων βλέποντας τους κουκουλοφόρους κατόρθωσε κι διέφυγε ενώ ο δεύτερος υπάλληλος δεν πρόλαβε, αφού οι δύο από τους ένοπλους δράστες των ακινητοποίησαν, τον χτύπησαν και στη συνέχεια λήστεψαν το πρατήριο, παίρνοντας συνολικά 308 ευρώ που βρήκαν στο ταμείο και τα δύο κινητά τηλέφωνα των υπαλλήλων.

Στη συνέχεια, μπήκαν στο αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ο συνεργός τους κι εξαφανίστηκαν.

Εν τω μεταξύ, ο υπάλληλος του πρατηρίου που κατόρθωσε να διαφύγει, ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ληστών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Σχετικές ειδήσεις