ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αποκαλύψεις- σοκ για τη δολοφονία της Αγραφιώτου - Ο δράστης την έσερνε στις σκάλες πριν τη σκοτώσει

Αποκαλύψεις- σοκ για τη δολοφονία της Αγραφιώτου - Ο δράστης την έσερνε στις σκάλες πριν τη σκοτώσει

Νέα στοιχεία που προκαλούν φρίκη στην υπόθεση της δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ιατροδικαστικό πόρισμα.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟΝ «ΔΡΑΚΟ» ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται πως έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας, με τον δράστη να τη βασανίζει πριν τη σκοτώσει.

Το πτώμα της 69χρονης, που ήταν αγνοούμενη από τις 21 Απριλίου, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/05/2016) σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, κοντά στο κλιμακοστάσιο του τρίτου υπόγειου γκαράζ κτηρίου όπου στεγάζεται κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ, επί των οδών Δημητρίου Ράλλη και Χατζηαντωνίου, στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, η γυναίκα σύρθηκε βίαια, από το γκαράζ του δευτέρου υπογείου όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της, προς το τρίτο υπόγειο γκαράζ που δεν ανήκε στο σούπερ μάρκετ, αλλά παρέμενε κλειστό.

Αιτία θανάτου της, κατά τον αρμόδιο ιατροδικαστή, είναι «οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην κεφαλή και τον θώρακα, συνεπεία πτώσεως εξ ύψους από σκάλα». Με άλλα λόγια, ο δράστης χτύπησε κι έσυρε ζωντανή την 69χρονη από τα σκαλιά και την κατέβασε δια της βιας στον κάτω όροφο, γι' αυτό και κηλίδες αίματός της βρέθηκαν διάσπαρτες στη διαδρομή αυτή.

Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ακόμα και να την πάτησε στον θώρακα, καθώς η γυναίκα έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα στο σώμα της, τόσο στο κεφάλι, όσο και στο ημιθωράκιο, τη δεξιά κλείδα και την πρώτη δεξιά πλευρά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ

Λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει εάν η 69χρονη είχε βιαστεί πριν από τον θάνατό της. Γι' αυτό το λόγο έγινε λήψη γενετικού υλικού από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, η οποία θα εξετάσει εάν ταυτίζεται με αυτό του «δράκου» του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Σε υποψίες βάζει την αστυνομία το γεγονός ότι το θύμα βρέθηκε στην ... ακτίνα δράσης του 30χρονου «δράκου», αλλά και ότι η δολοφονία της ευκατάστατης συνταξιούχου συμπίπτει χρονικά με τις καταγγελίες έξι γυναικών, στις οποίες επιτέθηκε ο δράστης. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο «δράκος» του Αμαρουσίου αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα βιασμού κατ' εξακολούθηση, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΡΑΚΟ» ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σχετικές ειδήσεις