ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καλλίτσης: Αστυνομικός και σεσημασμένος κακοποιός ανάμεσα στους συλληφθέντες για τη φονική ενέδρα

Καλλίτσης: Αστυνομικός και σεσημασμένος κακοποιός ανάμεσα στους συλληφθέντες για τη φονική ενέδρα

Τέσσερις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση όπου του έστησαν έξω από το γκαράζ του σπιτιού, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις, ενώ βρίσκονται στα χνάρια και του τέταρτου ατόμου.

Το βράδυ της 31 Ιανουαρίου ο γνωστός κομμωτής και make up artist, Ο Πάνος Καλλίτσης δέχθηκε επίθεση έξω από το γκαράζ του σπιτιού του τη στιγμή που ήταν με τη γυναίκα του.

Οι άγνωστοι πυροβόλησαν στο θώρακα και στα πόδια τον Πάνο Καλλίτση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε και συνέλαβε τους τρεις από τους τέσσερις άντρες, και μάλιστα ο ένας από αυτούς που φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της φονικής ενέδρας, είναι αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Επίσης, ένας άλλος άντρας εκ των συλληφθέντων, είναι σεσημασμένος κακοποιός, όπου βρισκόταν στην φυλακή για πολλές ληστείες, όμως την περίοδο που έγινε η επίθεση στον Πάνο Καλλίτση, βρισκόταν έξω με άδεια.

Ο Πάνος Καλλίτσης, οδηγήθηκε σήμερα στη ΓΑΔΑ και αναγνώρισε τα πρόσωπα των κακοποιών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά και στη σύλληψη του τετάρτου ατόμου.

Σχετικές ειδήσεις