ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για το στυγερό έγκλημα με θύμα 14χρονο

Θεσσαλονίκη: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για το στυγερό έγκλημα με θύμα 14χρονο

Για ανθρωποκτονία κάνει λόγο ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 14χρονο που εντοπίστηκε νεκρός στο χωριό Γέφυρα

Για ανθρωποκτονία κάνει λόγο ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 14χρονο στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης, η σωρός του οποίου εντοπίστηκε το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, μετά από δήλωση εξαφάνισης των γονιών του. Στο λαιμό του παιδιού υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι και όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία, ο ανήλικος διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.

Ο ανήλικος βρέθηκε νεκρός από περίοικους και περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την διερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του χωριού Γέφυρα, Λουκάς Ευσταθιάδης, περιέγραψε τον 14χρονο ως «φιλήσυχο παιδί, από μια οικογένεια που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν». «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Χθες το βράδυ κατέβαινε με έναν φίλο του από το αναψυκτήριο του χωριού. Χάθηκαν τα ίχνη του σε μια απόσταση 500 μέτρων, μέχρι να πάει σπίτι του», συμπλήρωσε ο κ. Ευσταθιάδης.

Το κινητό τηλέφωνο του άτυχου 14χρονου, βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, όπως και τα χρήματα που είχε μαζί του.

Σχετικές ειδήσεις