ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στα Λιμανάκια - Φρικιαστικές αποκαλύψεις: Του πολτοποίησαν το κεφάλι και τον έκαψαν

Έγκλημα στα Λιμανάκια - Φρικιαστικές αποκαλύψεις: Του πολτοποίησαν το κεφάλι και τον έκαψαν

Σοκ και όχι μόνο προκαλούν οι αποκαλύψεις του φρικτού εγκλήματος με θύμα έναν άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης -Ποιος πυροβόλησε και έκαψε ζωντανό τον άτυχο άνδρα – Ο νεκρός βρέθηκε με πολτοποιημένο κεφάλιΣεξουαλικά τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας;

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές σε αγριότητα έγκλημα βρέθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/06/2016) οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ενημερώθηκαν από έναν ψαρά ότι σε βραχώδη περιοχή έχει εντοπιστεί η σορός ενός άνδρα, ηλικίας περίπου 35 ετών, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Σήμερα, μία ημέρα μετά από το φρικτό έγκλημα, που «πάγωσε» το πανελλήνιο, οι νέες αποκαλύψεις... σοκάρουν.

Σύμφωνα με την «Espresso», το πρόσωπό του είχε πολτοποιηθεί και έφερε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο το σώμα του σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί καν να προσδιοριστεί η ακριβής ηλικία του.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ή οι δράστες να έριξαν εύφλεκτο υγρό στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα του και να τον παρέδωσαν στις φλόγες ενώ ήταν ακόμη ζωντανός δίνοντάς του τη χαριστική βολή πυροβολώντας τον στο κεφάλι!

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλεια Αττικής θεωρούν πιθανό και το ενδεχόμενο οι άγνωστοι δράστες πρώτα να πυροβόλησαν το θύμα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να το πολτοποιήσουν και στη συνέχεια να το πυρπολήσουν με σκοπό να εξαφανίσουν όλα τα στοιχεία από το σημείο της δολοφονίας και κυρίως την ταυτότητα του νεκρού.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο φλεγόμενος άνδρας να προσπάθησε να τρέξει για να πέσει στο νερό, προκειμένου να γλιτώσει από το φρικτό θάνατο. Ωστόσο, ήταν αργά...

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει σταθεί δυνατό να διαπιστωθούν τα στοιχεία ταυτότητας του θύματος.

Οι Αρχές ψάχνουν προς όλες τις κατευθύνσεις, έχοντας ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο του σεξουαλικού εγκλήματος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η αποκάλυψη του μακάβριου ευρήματος έγινε στις 05:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης από έναν κάτοικο της περιοχής, που πήγε στο σημείο για να ψαρέψει με το καλάμι του από τη στεριά. Το πτώμα ήταν σφηνωμένο στα βράχια. Λίγη ώρα αργότερα αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα.

Σχετικές ειδήσεις