ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξέλιξη - σοκ για το άγριο έγκλημα στο Κορωπί

Εξέλιξη - σοκ για το άγριο έγκλημα στο Κορωπί

Νέα στοιχεία που προκαλούν ανατριχίλα για το άγριο έγκλημα μίας 35χρονης που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/08/2016) στο Κορωπί φέρνουν στο φως οι έρευνες της Αστυνομίας.

Δολοφόνος της άτυχης γυναίκας φέρεται να είναι μία 26χρονη, η οποία ήδη έχει συλληφθεί από την Αστυνομία. Οι Αρχές κάνουν λόγο για έγκλημα πάθους, καθώς ένας άνδρας είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο γυναικών. Η 26χρονη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από το έγκλημα είναι η σύντροφος του 45χρονου. Θύμα η 35χρονη εν διαστάσει σύζυγος του άνδρα, η οποία κατέληξε στο Κέντρο Υγείας έπειτα από τις μαχαιριές που δέχθηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν από τη δολοφονία η οποία διαπράχθηκε στο σπίτι του θύματος στην οδό Πυθαγόρα 66 στο Κορωπί υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο γυναικών. Ώστοσο, άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια που όπλισαν το χέρι της 26χρονης.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Ήταν βράδυ Τετάρτης, όταν η 35χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με τραύματα από μαχαίρι στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τουλάχιστον πέντε μαχαιριές.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες. Τα στοιχεία που προέκυψαν προκαλούν σοκ. Η 26χρονη σύντροφος του 45χρονου πήγε στο σπίτι της 35χρονης πρώην συζύγου του άνδρα και τη σκότωσε μαχαιρώνοντάς την τουλάχιστον πέντε φορές.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία από την έρευνα της Αστυνομίας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε εδώ το χρονικό

Σχετικές ειδήσεις