ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τραγική εξέλιξη με τον πατέρα και την κόρη του που αγνοούνταν στην Ηλεία (photos)

Τραγική εξέλιξη με τον πατέρα και την κόρη του που αγνοούνταν στην Ηλεία (photos)

Ο 68χρονος και η 44χρονη που αγνοούνταν για περισσότερες από είκοσι ημέρες, βρέθηκαν νεκροί, σε τοποθεσία κοντά στο χωριόΜπόρσι του δήμου Ανδραβίδας, στηνΗλεία.

Ο 68χρόνος πατέρας, Κωνσταντίνος Λουϊζίδης και η 44χρονη κόρη, Ελένη Λοϊζίδου είχαν εξαφανιστεί στις 16 Ιουλίου από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας Δουνέικων όπου παραθέριζαν.

Οι σοροί τους βρέθηκαν σήμερα Δευτέρα (08/08) περίπου 50 χλμ. μακριά από το σημείο όπου βρίσκονταν για τις οικογενειακές διακοπές τους.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ η κόρη του, περίπου 300 μέτρα μακριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, βρέθηκαν από κάτοικο της περιοχής, σε εγκαταλελειμμένο χωράφι και σε προχωρημένη αποσύνθεση.

ileia2

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τραγική σύζυγος και μητέρα.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Αστυνομία δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, παρόλα αυτά, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Εν τω μεταξύ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής που θα διενεργηθεί στις δύο σορούς, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες δεν φέρουν κάποιο εξωτερικό τραύμα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου των δύο συγγενών.

AdTech Ad

Υπενθυμίζεται ότι στις αγωνιώδεις έρευνες των Αρχών και των συγγενών των αγνοουμένων, είχε λάβει μέρος και ελικόπτερο της Αστυνομίας, το οποίο πέταξε πάνω από ένας μεγάλο μέρος της δυτικής Ηλείας, ερευνώντας όλες τις περιοχές από τα Δουνέικα μέχρι και την Γαστούνη, χωρίς όμως να εντοπίσει κάποιο στοιχείο για τους δύο αγνοούμενους.

Παράλληλα, αστυνομικοί και πυροσβέστες έχουν ερευνήσει τις περιοχές από την Αγία Μαρίνα Δουνείκων, όπου εθεάθησαν για τελευταία φορά πατέρας και κόρη, μέχρι και την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, όπου σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες ο 68χρονος και η 44χρονη βρίσκονταν τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου, στην Κουρούτα και ρωτούσαν ποιος δρόμος οδηγεί στην περιοχή των Δουνέικων.

Η ενημέρωση της αστυνομίας

Σήμερα το πρωί, στη θέση Κασταράχι Μπορσίου Ανδραβίδας, βρέθηκαν νεκροί οι δύο ημεδαποί (πατέρας και κόρη), οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί την 16-7-2016 το απόγευμα από τα Δουνέικα Ηλείας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr.

Πηγή φωτογραφιών: patrisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις