ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ανήλικος «ποντικός» και η φίλη του είχαν … αδυναμία σε δωμάτια ξενοδοχείων

Ανήλικος «ποντικός» και η φίλη του είχαν … αδυναμία σε δωμάτια ξενοδοχείων

Στην εξιχνίαση τριών υποθέσεων κλοπών από δωμάτια ξενοδοχείων στη Χερσόνησο εξιχνίασαν οι διωκτικές αρχές μετά τη σύλληψη ενός νεαρού ζευγαριού «ποντικών», εκ των οποίων ο ένας ήταν μόλις 17 χρόνων.

Η σύλληψη των δύο νεαρών ατόμων από τη Βουλγαρία, οδήγησε στη σύλληψη δύο ακόμη ομοεθνών τους, οι οποίοι φέρονται να είχαν πουλήσει στα δύο νεαρά άτομα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε χθες το βράδυ στη Χερσόνησο, όταν οι δύο νεαροί από τη Βουλγαρία, ο 17χρονος και η 18χρονη φίλη του, εισέβαλαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Χερσόνησο και κατάφεραν να αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο ενός Ρώσου τουρίστα που έμενε στο δωμάτιο καθώς και μία τσάντα που περιείχε χρήματα και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 1.400 ευρώ.

Κατά την αποχώρησή τους ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί και στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν οι δύο νεαροί πέταξαν στο έδαφος την τσάντα του Ρώσου τουρίστα.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν αμέσως και λίγο αργότερα, ο 17χρονος και η 18χρονη συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Χερσονήσου και του ΤΑΕ Ηρακλείου.

Κατά τη σύλληψή τους, βρέθηκε στην κατοχή τους το κλεμμένο κινητό του Ρώσου τουρίστα, καθώς και δύο ακόμη συσκευές, τις οποίες το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι αγόρασε από έναν 26χρονο ομοεθνή τους.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τον 26χρονο «πωλητή» των κινητών καθώς και ένα ακόμη νεαρό άτομο, επίσης από τη Βουλγαρία ηλικίας 21 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν επίσης, δεδομένου ότι όπως προέκυψε από την προανάκριση είχαν εμπλακεί σε άλλες δύο περιπτώσεις κλοπών από δωμάτια ξενοδοχείων στη Χερσόνησο, στις 22 και 23 Αυγούστου.

Και οι τέσσερις συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τις κατηγορίες για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών καθώς και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Σχετικές ειδήσεις