ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική μετά τη ληστεία στη Μαλεσίνα - Πόλα Ρούπα δείχνουν τα στοιχεία

Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική μετά τη ληστεία στη Μαλεσίνα - Πόλα Ρούπα δείχνουν τα στοιχεία

Στο «πόδι» βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική μετά την ληστεία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/9) σε υποκατάστημα τράπεζας στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις καταγραφές των στοιχείων από την Αστυνομία, σειρά παίρνει η Αντιτρομοκρατική με κλιμάκιο της υπηρεσίας να σπεύδει στη Μαλεσίνα, καθώς όλα τα στοιχεία «φωτογραφίζουν» εμπλοκή Πόλα Ρούπα.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία για την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε στο υποκατάστημα της τράπεζας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι δύο λησταρχίνες με έναν ακόμη συνεργό τους ήταν καλά ενημερωμένες και είχαν σχέδιο για τη ληστεία στην τράπεζα…

Επέλεξαν να χτυπήσουν το υποκατάστημα της Εθνικής λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο, στις 14:20 το μεσημέρι. Δεν φορούσαν κουκούλες, αλλά πιθανότατα είχαν μεταμφιεστεί.


Ληστεία στη Μαλεσίνα από LAMIASTARGR

Κρατούσαν πιστόλια και μάλιστα το ένα από αυτά το κόλλησαν στον κρόταφο του διευθυντή του καταστήματος ζητώντας τα χρήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες άρπαξαν πάνω από 150.000€.

Στη συνέχεια διέφυγαν με ένα λευκό αυτοκίνητο που αργότερα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά στη Θήβα.

Στις αστυνομικές διευθύνσεις της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας σήμανε συναγερμός και στήθηκαν μπλόκα παντού χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται, ενώ οι κάμερες της τράπεζας εξετάζονται με μεγάλη προσοχή, αφού οι αρχές από νωρίς είχαν τις υποψίες πως ενδέχεται το χτύπημα να έγινε από άτομα που ίσως να συνδέονται με τη σύγχρονη τρομοκρατία.

Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις