ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε όταν έμαθε ότι ο γιος του είναι φονιάς! (pics)

Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε όταν έμαθε ότι ο γιος του είναι φονιάς! (pics)

Δύο χωριά στο Ηράκλειο Κρήτης, το Σκαλάνι και οι Πατσίδες, έχουν βυθιστεί στο πένθος εξαιτίας της απίστευτης υπόθεσης της δολοφονίας ενός 69χρονου από έναν 65χρονο συγχωριανό του.

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr στιγμιότυπα από τη μεταφορά του δράστη στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου

Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο εδώ και περίπου μία εβδομάδα στο νησί είναι ότι ο πατέρας του δράστη χθες, Δευτέρα (25/10/2016) στο άκουσμα της είδησης ότι ο γιος του είχε διαπράξει φόνο, δεν άντεξε τα όσα έγιναν και πέθανε! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Cretapost.gr, ο πατέρας του δράστη κηδεύτηκε σήμεραστην ιδιαίτερη πατρίδα του το Σκαλάνι.

Εν τω μεταξύ, η υπόθεση του εγκλήματος στις Πατσίδες, μεταφέρθηκε σήμερα, Τρίτη (25/10/2016) στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, όπου επικράτησε μεγάλη ένταση κατά τη μεταφορά του 65χρονου δράστη στον ανακριτή, με τους συγγενείς του θύματος να επιχειρούν να τον λιντσάρουν.

Μιλώντας ενώπιον του δικαστικού λειτουργού, ο 65χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε το θύμα και υποστήριξε ότι εισέβαλε στο σπίτι του για να τον ληστέψει και να τον σκοτώσει.

Αντίθετα, οι συγγενείς του θύματος υποστηρίζουν ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 65χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Πηγή φωτογραφιών: Cretapost.gr

Σχετικές ειδήσεις