ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγρίνιο: Μαρτυρία - σοκ στο «Φως στο Τούνελ» ανατρέπει όλα τα δεδομένα για τον 20χρονο Δημήτρη

Αγρίνιο: Μαρτυρία - σοκ στο «Φως στο Τούνελ» ανατρέπει όλα τα δεδομένα για τον 20χρονο Δημήτρη

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 20χρονου Δημήτρη Τσινιά στο Αγρίνιο, που, ως τώρα, έδειχνε να οφείλεται σε τροχαίο δυστύχημα, προκαλεί μια νέα κατάθεση στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Οι αποκαλύψεις μιας γυναίκας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του σκηνικού οδηγούν πλέον τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος νεαρός έπεσε θύμα προμελετημένου εγκλήματος.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η μάρτυρας στο «Φως στο Τούνελ», την ώρα που συνέβη το περιστατικό καθόταν σε ένα σημείο όπου ήταν ορατή η κίνηση των οχημάτων στην έξοδο του τούνελ της πόλης. Στην αρχή άκουσε δύο διαδοχικούς έντονους θορύβους και κάποιον άνδρα να αποκαλεί έναν άλλον «μ@@@@@». Η μάρτυρας σηκώθηκε από εκεί όπου καθόταν και είδε ένα σκούρου χρώματος τζιπ ακινητοποιημένο με αναμμένη τη μηχανή.

«Το αμάξι είχε χτυπήσει το δίκυκλο που οδηγούσε ο 20χρονος, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πεσμένος στο οδόστρωμα. Μου έκανε εντύπωση ότι, αν και φαινόταν πως κάποιος ήταν μέσα στο αμάξι, δεν κατέβηκε στο δρόμο για να βοηθήσει τον τραυματία. Ύστερα από λίγο, το τζιπ έφυγε από το σημείο, χωρίς όμως να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα», υποστήριξε η γυναίκα, που τέθηκε στη διάθεση των Αρχών.

Η πρώτη μαρτυρία που αμφισβήτησε το σκηνικό του τροχαίου είχε δοθεί στις αρχές της περασμένης Άνοιξης από έναν μάρτυρα που βρισκόταν κοντά στο σημείο, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, άκουσε τον ήχο της μηχανής του 20χρονου, αλλά και ενός αυτοκινήτου, που έβγαιναν μαζί από το τούνελ το οποίο βρίσκεται στην περιοχή. Όπως είπε, το αυτοκίνητο εμβόλισε τη μηχανή, με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να εκτιναχθεί και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα το anikolouli.gr, το ίδιο το θύμα, πάντως, είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη του ότι είχε δεχθεί επίθεση από μια ομάδα «σκληρών», που εκμεταλλεύονταν μια γνωστή του την οποία ήθελε να προστατέψει.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Χρήστος Ανδριάς ανέφερε ότι, μετά τις αποκαλύψεις και τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια για ανθρωποκτονία, η Εισαγγελία αποδέχτηκε την εμπλοκή άλλου οχήματος και οι έρευνες κινούνται πλέον προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σχετικές ειδήσεις