ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρόμος στην Αθήνα: Καταδρομικές επιθέσεις κουκουλοφόρων με μολότοφ και βαριοπούλες

Τρόμος στην Αθήνα: Καταδρομικές επιθέσεις κουκουλοφόρων με μολότοφ και βαριοπούλες

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές από τις επιθέσεις που πραγματοποίησαν κουκουλοφόροι στα Εξάρχεια, στο πρώην υπουργείο Εμπορίου αλλά και στον Ηλεκτρικό σταθμό του ΚΑΤ.

Οι «γνωστοί - άγνωστοι» χτύπησαν το πρώην υπουργείο Εμπορίου, πέταξαν μολότοφ κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια και έσπασαν τον Ηλεκτρικό σταθμό στο ΚΑΤ

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στις 18:00 περίπου το απόγευμα της Παρασκευής (16/12/2016) στα Εξάρχεια όταν ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ και επιχείρησαν να πυρπολήσουν το όχημα τους. Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.

Στην συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε στην πλατεία Κάνιγγος που βρίσκεται το πρώην υπουργείο Εμπορίας όπου πέταξαν πάλι μολότοφ.

Το τρίτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ στον Ηλεκτρικό σταθμό του ΚΑΤ όταν ομάδα περίπου 10 κουκουλοφόρων μπήκαν στο σταθμό με κρατώντας βαριοπούλες και έσπασαν τέσσερα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων και οκτώ ακυρωτικά εισιτηρίων και διέφυγαν.

Από την Αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σχετικές ειδήσεις