ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Η πιο αποτυχημένη ληστεία της δεκαετίας σημειώθηκε στη Λάρισα!

Η πιο αποτυχημένη ληστεία της δεκαετίας σημειώθηκε στη Λάρισα!

Τελικά αυτή τη ληστεία θα την θυμόμαστε για πολλά χρόνια...

Όχι όμως για τη λεία, που ήταν μόλις 580 ευρώ, ούτε για τη βία ή τη μεθοδολογία της. Ακριβώς για όλα όσα αναφέρθηκαν, αλλά στο αντίθετο!

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, o 41χρονος «ληστής» (ο Θεός να τον κάνει) ξεκίνησε από τα Γιαννιτσά και ήρθε στη Λάρισα. Μπήκε το πρωί της Παρασκευής (23/12) στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου. Χωρίς όπλο, χωρίς καλυμμένα χαρακτηριστικά, χωρίς καμουφλάζ, χωρίς τίποτε. Φώναξε απλά «ληστεία», δεν απείλησε κανέναν ούτε καν φραστικά και με τα χέρια του… άδεια και άρπαξε από τον εμβρόντητο ταμεία τα χρήματα που είχε μπροστά του.

Το ακόμη καλύτερο όμως αυτής της ιστορίας είναι πως ενώ μπροστά του υπήρχαν αρκετά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, αυτός προτίμησε εκείνα των… 20 ευρώ!

Εκ των πραγμάτων η «σύλληψη» έγινε από έναν πολίτη που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στην τράπεζα, καθώς ο τελευταίος αντιλήφθηκε πως δεν είχε να κάνει με κάποιον επικίνδυνο κακοποιό αλλά με έναν… δύσμοιρο που είχε χάσει την ψυχραιμία του.

Ο 41χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα ο εισαγγελέας ζήτησε να υποβληθεί σε σχετικές ιατρικές εξετάσεις.

Σχετικές ειδήσεις