ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρόμος σε γνωστή γαλακτοβιομηχανία – Επτά ένοπλοι έδεσαν και χτύπησαν υπαλλήλους

Τρόμος σε γνωστή γαλακτοβιομηχανία – Επτά ένοπλοι έδεσαν και χτύπησαν υπαλλήλους

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία η οποία αναζητά τυχόν «δεσμούς» των ληστών, με τη συμμορία που «χτύπησε» την εταιρεία «Υφαντής» πριν από ένα μήνα.

Ήταν γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (17/01) στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, όταν επτά ένοπλοι, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλλαν στο κτήριο όπου στεγάζεται η μεγάλη γαλακτοβιομηχανία.

Αφού χτύπησαν και έδεσαν το φύλακα της εταιρείας, μπήκαν μέσα στο κτήριο όπου χτύπησαν και έδεσαν όσους υπαλλήλους βρίσκονταν σε αυτό.

Στη συνέχεια επιχείρησαν να μπουν στο γραφείο όπου βρίσκεται χρηματοκιβώτο αλλά οι προσπάθειές τους προέβησαν άκαρπες. Τελικά έφυγαν άπραγοι και χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους.

Η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, μελετά εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία, λαμβάνοντας καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες ενώ εξετάζει λεπτομερώς όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία που μπορεί να συνδέσουν αυτή την απόπειρα ληστείας, με την αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε στον «Υφαντή» στις 14 Δεκεμβρίου, με δύο τραυματίες.

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της αιματηρής ληστείας στον «Υφαντή»

Σχετικές ειδήσεις