ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μάλια: Τα νέα στοιχεία που αποκάλυψε ο ιατροδικαστής για τον σκελετό που βρέθηκε σε πηγάδι

Μάλια: Τα νέα στοιχεία που αποκάλυψε ο ιατροδικαστής για τον σκελετό που βρέθηκε σε πηγάδι

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τηνυπόθεση ανεύρεσης ανθρώπινων οστών, μέσα σε πηγάδι στα Μάλια, την περασμένη Τρίτη (14/02).

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως, τα οστά ανήκουν σε άνδρα νεαρής ηλικίας.

Αυτό υποστήριξε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», ο διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Α. Τσατσάκης.

Παράλληλα, ο κ. Τσατσάκης ανέφερε ότι υπάρχουν σημαντικά ευρήματα τα οποία έχει στη διάθεσή της η ιατροδικαστική ομάδα.

Όπως σημειώνει το cretapost.gr, πέρα από τη φωτογραφική μηχανή μιας χρήσης και μια ζώνη, που είχαν βρεθεί στο σημείο, βρέθηκαν επίσης ένα φερμουάρ καθώς και ίνες από ύφασμα τα οποία έχουν σταλεί στο αρμόδιο τμήμα για εξετάσεις.

(Πηγή βίντεο: cretapost.gr)

Εν τω μεταξύ, με αμείωτο ρυθμό και προς πάσα κατεύθυνση, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την ταυτότητα του νεκρού.

Ήδη άνδρες της αστυνομίας «ξεσκονίζουν» όλους τους φακέλους που αφορούν αγνοούμενους τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη.

Ένα από τα σοβαρά ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι ο ανθρώπινος σκελετός ν' ανήκει στον 20χρονο Βρετανό τουρίστα, Στίβεν Κουκ, ο οποίος είχε πάει για διακοπές στα Μάλια το φθινόπωρο του 2005 κι έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» η οικογένεια του Στίβεν Κουκ δέχτηκε τηλεφώνημα από τις ελληνικές Αρχές ότι έχει βρεθεί ανθρώπινος σκελετός.

Υπενθυμίζεται ότι τον νεαρό άνδρα είδε τελευταία φορά ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ της περιοχής έξω από μία παμπ, όπου διασκέδαζε με τους φίλους του.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ζητούσε πληροφορίες για το πώς θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο του. Οι έρευνες των Αρχών τότε, δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Σχετικές ειδήσεις