ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη διακινητών μεταναστών μετά από καταδίωξη

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη διακινητών μεταναστών μετά από καταδίωξη

Συνολικά 19 παράτυπους μετανάστες επιχείρησαν να προωθήσουν από τον Έβρο στο εσωτερικό της χώρας, με τρία αυτοκίνητα, ένας 20χρονος Έλληνας, ένας 43χρονος Γεωργιανός και ένας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων άνδρας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, εντόπισαν τα τρία οχήματα καθώς κινούνταν σε αγροτικό δρόμο και πραγματοποίησαν σήμα στάσης προκειμένου να τα ελέγξουν. Οι δύο από τους οδηγούς ακινητοποίησαν τα αυτοκίνητά τους, τα εγκατέλειψαν και τράπηκαν πεζή σε φυγή, κινούμενοι σε δασική περιοχή διαφεύγοντας τη σύλληψη. Ο 20χρονος οδηγός του τρίτου οχήματος, δεν συμμορφώθηκε στο σήμα, συνέχισε την πορεία του με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί από τους αστυνομικούς και να συλληφθεί. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα τρία αυτοκίνητα διαπιστώθηκε πως επέβαιναν σε αυτά συνολικά 19 παράνομα εισελθόντες στη χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Σημειώνεται πως η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 20χρονου, περιλαμβάνει και το αδίκημα της αντίστασης κατά τη σύλληψή του.

Σχετικές ειδήσεις