ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εγνατία: Ανήλικος μετέφερε 10 μετανάστες

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εγνατία: Ανήλικος μετέφερε 10 μετανάστες

Δύο αλλοδαποί από το Πακιστάν, ηλικίας 31 και 15 ετών συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου (27/5), ύστερα από καταδίωξη διότι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δέκα μη νόμιμους μετανάστες, επίσης από το Πακιστάν.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας (ύψος Άσπρων Χωμάτων), οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 15χρονο και συνοδηγό τον 31χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ακολούθως, στο ύψος του Άγιου Σύλλα Καβάλας, το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ανετράπη.

Όπως αναφέρει το xanthinea.gr, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές, μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκαν δύοαπό τους διακινούμενους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και νοσηλεύονται.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 15χρονου, περιλαμβάνει επίσης παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Σχετικές ειδήσεις