ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ασύλληπτη τραγωδία στην Ξάνθη: Σκότωσε την 18χρονη κόρη του και κρεμάστηκε

Ασύλληπτη τραγωδία στην Ξάνθη: Σκότωσε την 18χρονη κόρη του και κρεμάστηκε

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στη Ξάνθη – Πατέρας έσφαξε την 18χρονη κόρη του στο υπόγειο του σπιτιού τους και στη συνέχεια κρεμάστηκε από δέντρο σε κοντινό δάσος.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της νέας οικογενειακής τραγωδίας στη Σμίνθη Ξάνθης, όπου ένας 49χρονος πατέρας τεσσάρων κοριτσιών, σύμφωνα με το xanthinews.gr, σκότωσε την μικρότερη κόρη του.

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή μέσα στο ίδιο της το σπίτι με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι, τα οποία σύμφωνα με τον ιατροδικαστή προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα από μαχαίρι. Τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο της κοπέλας αλλά και οι συνθήκες του εγκλήματος θα εκτιμηθούν από τη νεκροτομή που θα γίνει το Σάββατο (23/12).

Ο 49χρονος πατέρας και φονιάς της ίδιας του της κόρης βρέθηκε λίγο αργότερα κρεμασμένος σε κοντινό δάσος, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε του λόγους που σκότωσε την κόρη του.

Να σημειωθεί ότι ο παιδοκτόνος νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό σε ψυχιατρική κλινική της Αλεξανδρούπολης από όπου και είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια.

Σχετικές ειδήσεις