ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ραγδαίες εξελίξεις: Οι αντιφάσεις και τα ψέματα του φονιά της Δώρας Ζέμπερη

Ραγδαίες εξελίξεις: Οι αντιφάσεις και τα ψέματα του φονιά της Δώρας Ζέμπερη

Σε αντιφάσεις φαίνεται πως πέφτει ο 58χρονοςΕμμανουήλ Εσσατζανιάν-Σοροπίδης που έσφαξε την εφοριακό Δώρα Ζέμπερη μέσα στο νεκροταφείο.

Όπως όλα δείχνουν ο σκοπός του κατηγορούμενου -ο οποίος δείχνει πολύ καλά «δασκαλεμένος» - είναι να «περάσει» τον ισχυρισμό ότι ήταν ένα τυχαίο περιστατικό που ήταν αποτέλεσμα μιας συμπλοκής ενός χρήστη ναρκωτικών ουσιών μ’ένα άγνωστο για εκείνον θύμα ληστείας. Επίσης επιδιώκει να «ξεφορτωθεί» την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και να πέσει στα …μαλακά δηλαδή ότι υποτίθεται η άγρια δολοφονημένη εφοριακός θα ζούσε και δεν θα υπέκυπτε στα τραύματα της αν ήταν άμεση η διακομιδή της στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Όπως αναφέρει το site adiakritos.gr σύντομα θα κατατεθεί αίτημα αναπαράστασης της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη για να αποδειχτεί ο ακριβής λόγος και ο τρόπος τέλεσης του στυγερού εγκλήματος όπου θα επαληθευτεί ή όχι το αλάνθαστο ένστικτο της εξαγριωμένης κοινής γνώμης ότι ο δολοφόνος λέει ψέματα… Αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί του κατηγορούμενου ότι μπήκε και βγήκε από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών μέσω αυστηρά φυλασσόμενου σημείου που σχεδόν εφάπτεται με τις ηλεκτροφόρες ράγες του σιδηρόδρομου. Δηλαδή ο 58χρονος υπερπήδησε δυο υψηλούς απροσπέλαστους φράκτες -έναν του Ηλεκτρικού και έναν του νεκροταφείου- για την είσοδο και την έξοδο του μετά το φόνο…

Ο Εμμανουήλ Εσσατζανιάν-Σοροπίδης έπεσε σε αντιφάσεις κατά την κατάθεση του αφού ομολόγησε ότι σε τακτικά διαστήματα μπαινόβγαινε κανονικά από την κύρια είσοδο όπως και άλλοι χρήστες ναρκωτικών και παραβατικά άτομα που έκλεβαν σκεύη, τιμαλφή και τσάντες επισκεπτών από το νεκροταφείο.

Άξιον απορίας είναι γιατί ο δολοφόνος αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό της δικαστικής έρευνας ενώ την ίδια ώρα οργιάζουν οι φήμες ότι ακολουθούσε την άτυχη 32χρονη και όταν εκείνη σταμάτησε για να αγοράσει λουλούδια τότε αυτός προχώρησε και την ανέμενε στο σημείο του εγκλήματος όπου τη δολοφόνησε με 14 μαχαιριές.

Μόνο η αναπαράσταση του πρωτοφανούς εγκλήματος θα αποδείξει αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του δράστη ενώ σε αντίθετη περίπτωση τότε θα έχουμε να κάνουμε για ένα φόνο εκ προμελέτης που θα αλλάξει ριζικά όχι μόνο το κατηγορητήριο -το οποίο πλέον θα είναι βαρύτατο- αλλά και τη φιλοσοφία του εγκλήματος.

Σχετικές ειδήσεις