ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρόμος στη Ρόδο: Απόπειρα ληστείας σε κατάστημα με την απειλή σύριγγας

Τρόμος στη Ρόδο: Απόπειρα ληστείας σε κατάστημα με την απειλή σύριγγας

Σε κάθειρξη 5 ετών καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 42χρονος που πέρυσι το καλοκαίρι μπήκε σε κατάστημα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου και με την απειλή μίας σύριγγας επιχείρησε να πάρει χρήματα από την ιδιοκτήτρια!

Σε βάρος του 42χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ληστείας και η υπόθεση του εκδικάστηκε από το αρμόδιο δικαστήριο το οποίο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 5 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 28 Ιουνίου 2017 περίπου στις 19:30 το απόγευμα και σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 42χρονος μπήκε στο κατάστημα και έχοντας στα χέρια του μία σύριγγα ζήτησε από την κοπέλα που ήταν εκεί να του δώσει χρήματα!

Η όλη ενέργεια – σύμφωνα και με αυτόπτες μάρτυρες- του 42χρονου δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί καθώς η κοπέλα βγήκε από το κατάστημα της, μπήκε σε διπλανό και ζήτησε βοήθεια από την εκεί υπάλληλο η οποία και κάλεσε την αστυνομία και άμεσα άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν εκεί και συνέλαβαν τον 42χρονο.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος είναι εξαρτημένος χρήστης και γνωστός στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας, σχηματίστηκε δικογραφία και με αυτή θα παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της απόπειρας ληστείας.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχετικές ειδήσεις