ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αστυνομία: Νέες συλλήψεις διαρρηκτών που «χτυπούσαν» στην Αττική

Αστυνομία: Νέες συλλήψεις διαρρηκτών που «χτυπούσαν» στην Αττική

Δύο ακόμα διαρρήκτες συνελήφθησαν στα νότια προάστια - Εξιχνιάστηκαν 17 κλοπές και διαρρήξεις

Χειροπέδες σε έναν 25χρονο Έλληνα κι έναν 29χρονο Ρουμάνο πέρασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, στο Ελληνικό, εξιχνιάζοντας έτσι 17 περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής.

Υπενθυμίζεται, ότι ήδη έχουν συλληφθεί τρία άτομα που διέπραξαν 23 κλοπές και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, έξω από κατάστημα στην περιοχή του Ελληνικού, από το οποίο είχαν αφαιρέσει, έπειτα από διάρρηξη, χρηματικό ποσό, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς επιχείρησαν να διαφύγουν και έπειτα από καταδίωξη συνελήφθη αρχικά ο 29χρονος Ρουμάνος και στη συνέχεια ο 25χρονος Έλληνας. Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, στην περιοχή του Αλίμου.

Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από κοινού, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελία και παραπέμφθηκαν σε τακτική ανάκριση.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Τραμπ: Ετοιμάσου, Ρωσία, οι πύραυλοι έρχονται!

Survivor 2: Η απόλυτη ανατροπή που «θάβει» όλα τα spoilers!

Σχετικές ειδήσεις