ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φόνος στον Άγιο Παντελεήμονα: Την σκότωσε με το τηλεκοντρόλ και το μαξιλάρι

Φόνος στον Άγιο Παντελεήμονα: Την σκότωσε με το τηλεκοντρόλ και το μαξιλάρι

Σφίγγει ο κλοιός για το δολοφόνο της 77χρονης γυναίκας – Βασικός ύποπτος ο σύντροφός της που πάσχει από άνοια

Σε κατάσταση σοκ, ο γιος της άτυχης ηλικιωμένης κάλεσε την Αστυνομία και σύντομα στην περιοχή βρέθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής. Στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης ή έρευνας του χώρου, γεγονός που αποδεικνύει πως το θύμα γνώριζε το δολοφόνο.

Αρχικά, «όπλο» του φόνου θεωρήθηκε το τηλεκοντρόλ, το οποίο είχε αίματα, ωστόσο, μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως η γυναίκα δέχτηκε χτυπήματα με αυτό και στη συνέχεια ο δράστης την έπνιξε με το μαξιλάρι.

Η γυναίκα, βρέθηκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και έφερε πλήθος άγριων χτυπημάτων στο κεφάλι. Στο δωμάτιο υπήρχαν παντού αίματα, στα σκεπάσματα, σε αντικείμενα και στους τοίχους.

Οι υποψίες των αρχών έπεσαν στον 80χρονο με τον οποίου συζούσε η 77χρονη. Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν βρισκόταν στο σπίτι και ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκε και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής για να εξεταστεί.

Ωστόσο, φέρεται να πάσχει από γεροντική άνοια, γεγονός που δυσκολεύει την ανάκριση από τους αστυνομικούς και την εξιχνίαση της δολοφονίας.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης: «Ήθελα να ξεφορτωθώ το μωρό - Ένιωθα ότι με απειλεί»

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες - Δείτε πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Σχετικές ειδήσεις