ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χανιά: Αίσιο τέλος στην αναζήτηση της 41χρονης Γεωργίας

Χανιά: Αίσιο τέλος στην αναζήτηση της 41χρονης Γεωργίας

Η 41χρονη διαβεβαίωσε τους οικείους της πως είναι καλά στην υγεία της

Με αίσιο τέλος ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για την αναζήτηση της 41χρονης Γεωργίας Κωνσταντινίδου καθώς η ίδια φαίνεται πως επικοινώνησε με τους συγγενείς της.

Η 41χρονη ζούσε με τον πατέρα της σε διαμέρισμα στην περιοχή του Γαλατσίου στην Αθήνα, χωρίς να έχει στην πρωτεύουσα κανέναν άλλο συγγενή, σύμφωνα με το anikolouli.gr. Όταν ο ηλικιωμένος άνδρας απεβίωσε, η 41χρονη που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας αρνούνταν να επιστρέψει στο σπίτι όπου θα ένιωθε περισσότερο έντονη την απουσία του πατέρα.

Έτσι για ικανό χρονικό διάστημα διανυκτέρευε σε ξενοδοχεία. Το Νοέμβριο ταξίδεψε στα Χανιά όπου και φιλοξενήθηκε από μια ξαδέλφη της και όταν ήρθε η ώρα της επιστροφής στην Αθήνα, η συγγενής της τη συνόδεψε στη Σούδα όπου η Γεωργία Κωνσταντινίδου επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής με προορισμό τον Πειραιά, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.

Από την επόμενη μέρα τα ίχνη της 41χρονης γυναίκας εξαφανίζονται. Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της Κωνσταντινίδου στο Γαλάτσι διαπίστωσαν σημάδια πολύμηνης εγκατάλειψης.