ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ποινική δίωξη σε βάρος των δύο συλληφθέντων για τη φωτιά στον Βύρωνα

Ποινική δίωξη σε βάρος των δύο συλληφθέντων για τη φωτιά στον Βύρωνα

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος των δύο συλληφθέντων που θεωρούνται υπαίτιοι για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την Παρασκευή 17 Ιουλίου στον Βύρωνα.

Σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εμπρησμό δάσους από συγκλίνουσα αμέλεια και εμπρησμό από τον οποίο υπήρξε κίνδυνος σε ανθρώπους και πράγματα από συγκλίνουσα αμέλεια.

Ο ημεδαπός Α.Γ. του Σ, 67 ετών και ο Τ.D.του K, 58 ετών, βουλγαρικής υπηκοότητας, συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουλίου από τις Αστυνομικές Αρχές.

Μετά την άσκηση της δίωξης οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Αγνοείται από την Παρασκευή αστυνομικός στον Καρέα

Δυο ομάδες της ΕΜΑΚ ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή τον Υμηττό και αναζητούν έναν άνδρα από την Ηλιούπολη που αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής, λίγο πριν ξεσπάσει η μεγάλη φωτιά που έκαψε σπίτια και μεγάλη δασική έκταση.

Τα ίχνη του 47χρονου χάθηκαν λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά και έκτοτε ο ίδιος δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά του, η οποία φοβάται για το χειρότερο. Ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στις παιδικές κατασκηνώσεις και ήταν σε αναρρωτική άδεια λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, συνήθιζε να κάνει καθημερινά πεζοπορία στην περιοχή.

Το κινητό του είναι απενεργοποιημένο, ενώ έχει βρεθεί το αυτοκίνητό του στην Ηλιούπολη όπου συνήθιζε να το αφήνει κλειδωμένο.

Η σύζυγός του επικοινώνησε μαζί του τελευταία φορά στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής και από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

Σχετικές ειδήσεις