ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πέντε χρόνια φυλακή στη Τζούλια Αλεξανδράτου για το ροζ DVD - Ετοιμάζει μήνυση στον Φουρθιώτη

Πέντε χρόνια φυλακή στη Τζούλια Αλεξανδράτου για το ροζ DVD - Ετοιμάζει μήνυση στον Φουρθιώτη

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή καταδικάστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, το οποίο την έκρινε ένοχη για ψευδή υπεύθυνη δήλωση σε δημόσια Αρχή επί σκοπού φοροδιαφυγής.

Όπως αναφέρει η «Espresso», η πρώτη ερωτική ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Γάλλο πορνοστάρ, Ίαν Σκοτ έφερε την πρωταγωνίστρια αντιμέτωπη με τις Αρχές.

Η ταινία αρχικά είχε πλασαριστεί ως sex tape που διέρρευσε, με την ίδια να δηλώνει τότε πολύ δυσαρεστημένη. Ωστόσο, το ΣΔΟΕ προχώρησε σε έλεγχο, καλώντας την Τζούλια Αλεξανδράτου και την εταιρεία παραγωγής.

Η Αλεξανδράτου υποστήριζε πως επρόκειτο για προσωπικές στιγμές, ενώ ο Δημήτρης Σειρηνάκης της εταιρείας είχε προσκομίσει το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει με την Αλεξανδράτου, ύψους 150.000 ευρώ!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η υπόθεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με την κατηγορούμενη να μην είναι παρούσα και να εκπροσωπείται από τον δικηγόρο της, ο οποίος τόνισε πως δεν υπήρξε πρόθεση φοροδιαφυγής.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, ωστόσο, κατέθεσαν πως η Αλεξανδράτου είχε κάνει ψευδή υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την αμοιβή της για το DVD και πως ο Δημήτρης Σειρηνάκης ήταν καθ’ όλα νόμιμος.

Δεν ήξερα τι υπέγραφα

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή, με την Τζούλια Αλεξανδράτου να δηλώνει στην εφημερίδα ικανοποιημένη που τελείωσε αυτή η περιπέτεια, υποστηρίζοντας πως έπεσε θύμα του Μένιου Φουρθιώτη.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο είπε για τον πρώην συνεργάτη της: «Εκείνος με έμπλεξε, με έβαλε τότε να πω ψέματα και να υπογράψω κιόλας! Εγώ δεν ήξερα καν τι υπέγραφα εκείνη τη στιγμή. Θα του κάνω μήνυση γι’ αυτό».

Σχετικές ειδήσεις