ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Καμμένος: Κατηγορούσαν το παιδί μου ως συνεργάτη της Πόλας Ρούπα!

Καμμένος: Κατηγορούσαν το παιδί μου ως συνεργάτη της Πόλας Ρούπα!

Σε ηλεκτρισμένο κλίμα ξεκίνησε σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο, η εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε βάρος των υπευθύνων δημοσιογράφων της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και Παν. Τζένου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι ο εκδότης των «Παραπολιτικών» και ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας Γ. Κουρτάκης και Παν. Τζένος αντιστοίχως τον εκβίασαν στοχοποιώντας τα παιδιά του.

Όπως υποστήριξε στο δικαστήριο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, δέχθηκε τους εκβιάσμους αφενός επειδή αποκάλυψε τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ στην οποία -όπως ανέφερε - περιλαμβάνονταν τα ονόματα των δυο δημοσιογράφων και αφετέρου επειδή ερευνούσε σε διάφορες πτυχές της υπόθεσης του "Noor 1".

Μάλιστα, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ο κ.Καμμένος απευθυνόμενος στον κ. Τζένο του είπε:

«Είσαι εκβιάστης παιδιών...» για να ακολουθήσει στη συνέχεια ο εξής διάλογος:

Παν. Τζένος: Δεν είπα ποτέ τίποτα για τα παιδιά σου...

Παν. Καμμένος: Καταδικάζεις τον Κουρτάκη; Αν ζητήσει συγνώμη αποσύρω τη μήνυση που έχει καταθέσει...

Παν. Τζένος: Δεν δέχομαι να με λένε έμπορο ναρκωτικών... Δεν ζητώ συγνώμη από συκοφάντες που στοχεύουν σε πολιτικές διώξεις...

Παν. Καμμένος: Εγώ είπα ότι είναι υπάλληλος στο «Μετρόραμα» του εμπόρου ναρκωτικών Κοτσιώνη...

Ακόμη, στην κατάθεσή του ο κ. Καμμένος ανέφερε: «Με έχει απειλήσει ο κ. Κουρτάκης... Είναι προσπάθεια εκβιασμού. Έλεγαν για μένα ότι είμαι αλκοολικός. Αυτό που όμως που δεν μπορούσα να ανεχτώ είναι ότι κατηγορούσαν το παιδί μου ως αναρχικό και τρομοκράτη, συνεργάτη της Πόλας Ρούπα. Αυτό δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι.

Αναφερόμενος στο περιβόητο ταξίδι στις Άλπεις ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι οι κατηγορούμενοι δημοσιογράφοι «ψευδώς έβαλαν φωτογραφία του σε σουίτα στις Άλπεις... Έδειχναν ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που δεν έχω πάει ποτέ. Το έκαναν για μικροπολιτικούς λόγους. Γράψανε ότι επί τρεις ημέρες ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ... Αυτό είναι συκοφαντική δυσφήμιση. Όλα αυτά είναι βαριά συκοφαντικά... Ο γιος δεν είχε σχέση με τρομοκρατία. Προσπάθησαν να αναφερθούν γενικά στα παιδιά μου για να με εκβιάσουν. Στοχεύουν σε εμένα...».

Σχετικές ειδήσεις