ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Σύρος: Η Αστυνομία τίμησε τον Προστάτη της Άγιο Αρτέμιο

Σύρος: Η Αστυνομία τίμησε τον Προστάτη της Άγιο Αρτέμιο

Ημέρα της Αστυνομίας έχει οριστεί η 20η Οκτωβρίου, όπου η Ελληνική Αστυνομία τιμά τον προστάτη του Σώματος Άγιο Αρτέμιο.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων τίμησε την ημέρα και τον προστάτη της με Δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σύρου.

Το παρών έδωσαν η ηγεσία της Αστυνομίας στις Κυκλάδες, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί του Σώματος, η ηγεσία των υπολοίπων Σωμάτων Ασφαλείας του νησιού, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Σύρου.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, ακολούθησε η ανάνγωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και της μνήμης του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου, όπως διαβάζουμε στο vimaorthodoxias.gr.

Επισημαίνεται ότι, στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε δημόσια Νοσοκομεία και από το σύνολο των φιαλών αίματος που συγκεντρώθηκαν, οι μισές θα διατεθούν για τις ανάγκες παιδιών που πάσχουν από Μεσογειακή αναιμία.

Σχετικές ειδήσεις