ΕΘΝΙΚΑ

Νέο απειλητικό μήνυμα από Τουρκία: Επιστρέψετε τους πραξικοπηματίες στην Τουρκία!

Νέο απειλητικό μήνυμα από Τουρκία: Επιστρέψετε τους πραξικοπηματίες στην Τουρκία!

Ακόμη ένα «απειλητικό» μήνυμα για την Ελλάδα, έρχεται από την Τουρκία, με αφορμή την απόφαση του Άρειου Πάγου για την μη έκδοση των οκτώ αξιωματικών, αυτή τη φορά από τον Τούρκο υπουργό Δικαιοσύνης, Μπεκίρ Μπόζνταγ.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας, Μπεκίρ Μπόζνταγ, επανήλθε, αυτή τη φορά μέσω twitter, για το ζήτημα των οκτώ αξιωματικών, κάνοντας λόγο για ζημιές στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, η διόρθωση των οποίων θα πάρει χρόνο, ενώ συνεχίζει λέγοντας:

«Η απόρριψη του αιτήματος περί επιστροφής 8 πραξικοπηματιών στρατιωτικών της Τουρκίας από την Ελλάδα είναι μια άδικη και πολιτική απόφαση.

Το γεγονός ότι η δικαιοσύνη αποφάσισε δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Η απόφαση των αρχών της ελληνικής δικαιοσύνης είναι άδικη και λανθασμένη. Δεν μπορεί να επεξηγηθεί και να διορθωθεί με βάση τις επιταγές της δικαιοσύνης. Η συγκεκριμένη απόφαση της Ελλάδας πλήττει τις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας. Η επιδιόρθωση των σχέσεων θα πάρει χρόνο. Καλώ την Ελλάδα να αναθεωρήσει την απόφαση της και να επιστρέψει τους πραξικοπηματίες στρατιώτες στην Τουρκία».

Σχετικές ειδήσεις