ΕΛΛΑΔΑ

Χυδαίο κείμενο χρυσαυγίτη κατά της μητέρας του Φύσσα

Χυδαίο κείμενο χρυσαυγίτη κατά της μητέρας του Φύσσα

Το αρχηγείο της Πυροσβεστικής διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για τον χρυσαυγίτη πυρονόμο που ανήρτησε σε ιστότοπο κατάπτυστο κείμενο για την μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Ο εν λόγω πυρονόμος ονομάζεται Οδυσσέας Πατεράκης, ο οποίος είχε θέσει και υποψηφιότητα ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στη Κρήτη με τη Χρυσή Αυγή ενώ στο παρελθόν είχε εκδώσει βιβλίο με τίτλο «το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου» το οποίο προλόγιζε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Το εμετικό άρθρο που χαρακτήριζε την Μάγδα Φύσσα ως «κυράτσα του πένθους», δημοσιεύτηκε στις 6/10/2015 σε ακροδεξιό ιστότοπο, για να «κατεβεί» αργότερα μετά το σάλο που προκλήθηκε.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και στη συνέχεια ο Αρχηγός του Σώματος Βασίλης Παπαγεωργίου ο οποίος και διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης καθώς και ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε αναρτήσεις υμνώντας τον Χίτλερ στο Facebook.

Στο πλαίσιο της έρευνας στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα εξακριβώσουν εάν οι αναρτήσεις έχουν γίνει από τον αξιωματικό της Πυροσβεστικής ή από άλλο άτομο που χρησιμοποιεί τα στοιχεία του και εφόσον διαπιστωθεί ότι πρόκειται για τον ίδιο θα κινηθούν περαιτέρω πειθαρχικές διαδικασίες.

Πηγή:avgi.gr

Σχετικές ειδήσεις