ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε η «Κόκκινη Νύχτα» στη Γλυφάδα

Απόψε η «Κόκκινη Νύχτα» στη Γλυφάδα

Σε... χωριό του Άγιου Βασίλη μετατρέπεται το Σάββατο η Γλυφάδα, με τους εμπορικούς δρόμους της πόλης να γεμίζουν μουσική και φως. Ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον τοπικό εμπορικό σύλλογο διοργανώνει «Κόκκινη Νύχτα», με τα καταστήματα προαιρετικά ανοιχτά έως τις 12 το βράδυ και ένα χριστουγεννιάτικο θέαμα να περιμένει σε κάθε γωνιά του κέντρου μικρούς και μεγάλους.

Οι εμπορικοί δρόμοι θα γεμίσουν το Σάββατο πυροτεχνήματα, συναυλίες, παιδικές παραστάσεις, παρέλαση τυμπανιστών με συνοδεία κόκκινων καπνογόνων, τη φιλαρμονική και τη χορωδία του Δήμου Γλυφάδας να ερμηνεύει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το τρενάκι γεμάτο ΑγιοΒασίληδες να περνάει από όλες τις γειτονιές, shows, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά, κεράσματα ποπ-κορν, μαλλί της γριάς, ζεστή σοκολάτα, χριστουγεννιάτικο κρασί και δεκάδες άλλες εκπλήξεις.

Κόκκινα καπνογόνα θα σημάνουν την έναρξη της «Κόκκινης Νύχτας». Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 5 το απόγευμα στην πλατεία Εσπερίδων.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα ακουστούν από τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Γλυφάδας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Καμπιώτη. Η Φιλαρμονική ορχήστρα και η μικτή χορωδία του Δήμου Γλυφάδας θα είναι εκεί με τη συμμετοχή της σοπράνο Κατερίνας Μεγάλου.

Πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης θα τραγουδούν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Κρήτη και τον Πόντο, την ώρα που το τρενάκι του Δήμου γεμάτο ΑγιοΒασίληδες θα περάσει από όλους τους εμπορικούς δρόμους της πόλης. Και το γνωστό συγκρότημα SWINGUEIRA συνοδευόμενο από κόκκινα καπνογόνα θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους.