ΕΛΛΑΔΑ

Το ξέσπασμα του πατέρα της μικρής Μελίνας κατά του Τσίπρα

Το ξέσπασμα του πατέρα της μικρής Μελίνας κατά του Τσίπρα

Απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα για τον θάνατο της 4χρονης κόρης του ζήτησε ο πατέρας της μικρής Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης ένα μήνα μετά από τον θάνατό της.

Ο κ. Παρασκάκης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν έχει δείξει καμία απολύτως ευαισθητοποίηση για το θέμα.

«Είναι ένας μήνας ρε παιδιά. Μου δημιουργείται η περιέργεια εκ του μηδενός, μου δημιουργούνται ερωτήματα, γιατί σε εμένα, γιατί αυτά τα περίεργα στην οικογένειά μου», είπε ο κ. Παρασκάκης και αναφερόμενος στον κ. Τσίπρας και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω χάσει τον κ. Μιχελογιαννάκη. Πού είναι ο Τσίπρας; Είχε πει θα του το μεταφέρει» ο οποίος σύμφωνα με τον πατέρα της μικρής Μελίνας του είχε υποσχεθεί ότι θα μιλούσε στον πρωθυπουργό για την υπόθεση της τετράχρονης.

«Πού είναι η κυβέρνηση;», διερωτήθηκε και συνέχισε: «Έχασα το παιδί μου. Μπορεί αύριο να το χάσει κάποιος άλλος, ένας άλλος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι πρωθυπουργός μας, πρωθυπουργός όλου του κόσμου, πού είναι η ευαισθητοποίησή του;», είπε για τον κ. Τσίπρα.

Μεταξύ άλλων, ο πατέρας της τετράχρονης ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου και κάλεσε τους Έλληνες να σταθούν δίπλα του με την παρουσία μου, «όταν έρθει η στιγμή», ενώ σημείωσε με νόημα: «Ένας μεγάλος Έλληνας, ο Καραϊσκάκης είχε πει: “πότε είμαι άγγελος, πότε είμαι διάολος”. Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι άγγελος...».

Σχετικές ειδήσεις