ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Σύλληψη 44χρονου που είχε στην κατοχή του αναγομωτές φυσιγγίων

Ηράκλειο: Σύλληψη 44χρονου που είχε στην κατοχή του αναγομωτές φυσιγγίων

Ένας 44χρονος συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών υλών, σε περιοχή του Ηρακλείου καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, δύο μηχανές αναγόμωσης φυσιγγίων, 329 φυσίγγια, 326 κάλυκες και ποσότητα πυρίτιδας.

Ο 44 χρόνος συνελήφθη σήμερα το πρωί, στην περιοχή της Φορτέτσας του Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, αφού μετά από έρευνα, στο σπίτι του και σε αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι μηχανές αναγόμωσης, φυσίγγια και κάλυκες.

Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν δύο μηχανές αναγόμωσης κυνηγετικών φυσιγγίων, 329 πλήρη φυσίγγια, 326 κάλυκες, ένα κυνηγετικό όπλο, 21 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα πυρίτιδας γόμωσης κυνηγετικών φυσιγγίων, 10 συσκευασίες με διάφορα είδη αναγόμωσης φυσιγγίων, διάφορα μεταλλικά και ξύλινα εργαλεία, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ένα βιβλίο και ιδιόχειρες σημειώσεις για αναγομώσεις φυσιγγίων.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών.

Σχετικές ειδήσεις