ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ - Αυτό είναι το μυστικό για να αγγίξετε το όνειρο των 8 εκατ. ευρώ στη σημερινή κλήρωση

Τζόκερ - Αυτό είναι το μυστικό για να αγγίξετε το όνειρο των 8 εκατ. ευρώ στη σημερινή κλήρωση

Το αδιαχώρητο αναμένεται να γίνει σήμερα, Πέμπτη (12/05/2016) στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ έως και τις 21:30 οπότε και σταματάει η κατάθεση δελτίων για την κλήρωση του Τζόκερ.

Μετά από τα συνεχόμενα τζακ ποτ στις τελευταίες κληρώσεις το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα μοιράσει περισσότερα από 8.000.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε και εσείς την τύχη σας και να ρίξετε ένα δελτίο Τζόκερ; Πού ξέρετε! Μπορεί να αγγίξετε το όνειρο των 8.000.000 ευρώ. Αν θέλετε η τύχη να είναι σήμερα με το μέρος σας δείτε τι αναφέρει ο ερευνητής του Πανεπιστημίου Hertfordshire στην Αγγλία, Richard Wiseman. Σύμφωνα με τον επιστήμονα χρειάζεται να ακολουθήσεις μερικές βασικές αρχές για να προσελκύσεις την καλοτυχία στη ζωή σου.

Δείτε ποιες είναι:

1. Πάρτε αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σας. Σίγουρα κατά καιρούς όλοι έχουμε ένα δυνατό προαίσθημα ότι κάτι καλό θα μας συμβεί. Αν νιώθετε έτσι σήμερα, εκμεταλλευτείτε το και τρέξτε σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

2. Αντίθετα, στη περίπτωση που νιώθετε πώς είστε άτυχοι, μην το βάζετε κάτω. Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Αλλάξτε τη διάθεσή σας και κάντε σήμερα μία καινούρια αρχή. Και πού ξέρετε… Μπορεί η τύχη να αλλάξει τη ζωή σας.

Γενικά, σύμφωνα με τον ερευνητή, το παν είναι να σκέφτεσαι θετικά. Μάλιστα, όσοι άνθρωποι καταφέρουν κάτι τέτοιο έχουν πολλές επιτυχίες στη ζωή τους.

Και μην ξεχνάτε... Αν δεν παίξετε σίγουρα δεν θα κερδίσετε...

Δοκιμάστε, λοιπόν, και εσείς σήμερα την τύχη σας.

Σχετικές ειδήσεις