ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος: Κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό

Νεκρός ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος: Κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό

O γνωστός εκδότης τηςεφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτης Μαυρίκος,είναι ο άνδρας που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, Porsche Cayenne, στην Αττική Οδό - Δεν βρέθηκε το παραμικρό στοιχείο που να δείχνει δολιοφθορά

Η σύζυγός του εκδότη αναγνώρισε, από τα προσωπικά αντικείμενα, τη σορό του στο ΚΑΤ, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες των Αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα του τον αναγνώρισε από ένα ρολόι που φορούσε.

Ακολούθησαν δραματικές στιγμές με τη σύζυγο να ξεσπά σε λυγμούς και τη μητέρα του να καταρρέει στο νοσοκομείο και να φωνάζει, "Τάκη μου σε φάγανε". Δείτε ΕΔΩ το συνταρακτικό βίντεο

Αύριο αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα DNA, για την ταυτότητα του θύματος, ώστε να υπάρξει επίσημη αναγνώριση.

Ήταν λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (09/06/2016) όταν «σήμανε» συναγερμός σε ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστική για φωτιά σε όχημα, στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος του Ηρακλείου.

Λίγη ώρα αργότερα, ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο απανθρακωμένος ένας άνδρας. Όπως επιβεβαίωσε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας, ο άνδρας είναι ο γνωστός εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτη Μαυρίκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σωματότυπος του άνδρα που ανασύρθηκε απανθρακωμένος από το ΙΧ στην Αττική Οδό, ταίριαζε με αυτόν του εκδότη, ο οποίος ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το βέβαιο είναι ότι δεν υπήρξε τροχαίο, γεγονός που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ανάφλεξη του αυτοκινήτου.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό, στο βίντεο από την κάμερα της Αττικής Οδού φαίνεται ότι το πολυτελές τζιπ σταματάει στην άκρη του δρόμου, στην αριστερή πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, ενώ έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Οδηγοί από άλλα οχήματα έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τον άνδρα που βρισκόταν στο φλεγόμενο αυτοκίνητο, αλλά οι πόρτες δεν άνοιγαν.

Σύμφωνα με μία μαρτυρία στους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στο σημείο, το όχημα πήρε φωτιά εν κινήσει και στη συνέχεια σταμάτησε αριστερά όπου ακούμπησε στο στηθαίο, με αποτέλεσμα, πιθανότατα, να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να βρει τραγικό θάνατο. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, το οποίο έσβησε τη φωτιά, αλλά το όχημα, ήδη, είχε σχεδόν καταστραφεί και ο οδηγός είχε απανθρακωθεί.

ka

Θρίλερ με τα αίτια της τραγωδίας

Το αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στη σύζυγο του γνωστού εκδότη, έπιασε φωτιά, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τις Αρχές να εξετάζουν τα ενδεχόμενα είτε της μηχανικής βλάβης, είτε της έκρηξης μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, από την μέχρι στιγμής έρευνα στο καμένο αυτοκίνητο που εξετάζεται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο, (όπως υπολείμματα κάποιου μηχανισμού), που να οδηγεί στο συμπέρασμα δολιοφθοράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

Η αστυνομία επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του οχήματος και σύζυγο του εκδότη, η οποία είπε ότι το αυτοκίνητο το είχε πάρει ο σύζυγός της. Λίγο μετά τις 17:00 η σύζυγος του εκδότη κλήθηκε για αναγνώριση της σορού στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Αρχικά, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κάτω από άγνωστες συνθήκες, στη συνέχεια το όχημα χτύπησε πάνω σε τοιχίο στην αριστερή λωρίδα και πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα αυτός να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο και να βρει τραγικό θάνατο. Ωστόσο, λίγο αργότερα, η ΕΛ.ΑΣ ανέφερε ότι δεν υπήρξε τροχαίο.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο Newsbomb.gr, ότι λόγω του τροχαίου, το μποτιλιάρισμα που έχει δημιουργηθεί, φτάνει τουλάχιστον μέχρι το ύψος της εξόδου της Λεωφόρου Κηφισίας.

fotografia

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε συλληφθεί μαζί με δύο δημοσιογράφους για υπόθεση εκβιασμών σε βάρος ΔΕΚΟ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις